zondag 6 december 2015

Schoenen en Sint

Wie houdt er van schoenen? "De sint" riepen ze in koor. Ik had ook verwacht dat er een paar "mijn mama" gingen roepen, maar die opmerking bleef uit.

Schoenen.. bekijken ,passen, verzamelen, per paar zetten en per twee tellen (2-4-6-8-10 telde de juf nu juist of fout?   juf.. hoe doe je dat?
We proberen het samen ... en het klopte altijd!

We speelden de bom, we danste met onze schoenen aan onze handen, we stapten met verschillende schoenen en leerden het lied.."trek je mooie schoenen aan om met mij op pad te gaan"

In de klas werd de schoenenwinkel geoepend, bediening op maat!


vanavond eten we schoen?
controle of het twee dezelfde maten zijn :)

juf wij willen een inkleur tekening :)
We verzorgden onze voeten,We gaven elkaar een voetbad, de juf knipte en lakte nageltjes en we kozen lotion of olie en werden door mekaar gemasseerd (of gekriebeld)Wie kan er met zijn voeten tekenen?We versierden onze schoenen voor de Sint !
We leerden een sintenlied over een schoen zetten. Ik bracht de schouw in de huishoek en al snel zochten we het Sinterklaasverkleedgerief bij elkaar. We waren nu echt niet meer te houden!Dit jaar geen stoomboot, een werkkamer voor de sint. Met een boek,stempels, schaar en lijmstift om te noteren wie wat kreeg. 
Een k3 sint= top team!
  


De 'neppakjes inpak tafel'


 Papierenwerkjes
Onze giraffen kregen voor de eerste keer een echt mapje met papierwerkjes, aanzet tot contract werk voor na de vakantie)
 Muziekhoek (met micro)

Onze versierde schoenen stonden klaar met wortel, raap, bietjes, een pintje en een glaasje water...

Spannend! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten